228

З 2 по 13 жовтня в книгозбірні коледжу тривала декада бібліотеки. В рамках декади бібліотекарі підготували виставки:

“Українці – історія нескорених”

“Уклін доземний, вчителю,тобі”

“Музи творчості та натхнення”,
присвячена дню художника

Для студентів 12 групи “Початкова освіта” була проведа година спілкування “Учителем школа стоїть”. Під час зустрічі студенти говорили про значущість професії учителя, якими якостями повинен володіти педагог та взяли участь в бліц-інтерв’ю з викладачем О.В. Юшко.

Студенти 11 групи “Початкова освіта” долучилися до проведення інформаційного калейдоскопу “Козаччина – база українотворення”. Майбутні педагоги дізналися багато цікавинок про виникнення українського козацтва, утворення Запорізької Січі, символи-відзнаки та винаходи козаків. Калейдоскоп супроводжувався цікавою та змістовною презентацією.

До 225-річчя з дня виходу в світ “Енеїди” І.П. Котляревського, студенти 11 групи “Журналістика” відвідали літературну годину “Енциклопедія життя українського народу”. В ході якої майбутні “акули пера” згадали зміст безсмертного твору, переглянули уривки з мультфільму за мотивами поеми та взяли участь в інтерактиві на знання афоризмів з “Енеїди”.

На завершення декади бібліотекарі провели відкрите засідання “Формування фонду електронної бібліотеки як складова якості наукової та навчальної діяльності коледжу”. На засіданні обговорили критерії створення електронної бібліотеки, пошук електронних видань, оцифрування видань як складову збереження фонду та перешкоди на шляху поповнення електронної бібліотеки.